BÖLCSEK TITKA

A Transzcendentális Meditációról azoknak, akik kételkednek az élet határtalan lehetőségeiben

Maharishi Mahesh Yogi tanítása alapján összeállította: Sőregi Ottó

Mi történik, ha becsukjuk a szemünket és befelé figyelünk?

Az elménk, amely mindig valami másnak a képét tükrözi, megtalálja önmagát. Önmaga legmélyén pedig megtapasztalja létének határtalanságát, mint amikor egy hullám elnyugodva, visszatér forrásába, az óceán végtelen csendjébe.

Az elme ezen végtelen belső csendje ekkor megszólal: az ősi bölcsek titkát, a Tiszta Lét üzenetét suttogja nekünk.

A 2002 tavaszán megjelent, A bölcsek titka című könyv magyar nyelven az egyik legátfogóbb tájékoztatást nyújtja a Transzcendentális Meditációról (TM) és a TM-Szidhi programról. Sőregi Ottó TM-tanár könyve izgalmas olvasmány a tudományos tudatkutatás, az emberi képességfejlesztés és az ősi hagyományok titkai iránt érdeklődő olvasók számára.

A könyv szerzője nagylelkűen engedélyezte a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány számára, hogy honlapjain keresztül az érdeklődők díjtalanul és teljes terjedelmében letölthessék a könyvét. Köszönjük, Ottó!

A könyv 2002-ben 1500 Ft-ba került, ma kb. 3000 Ft lenne a könyvesboltokban.

Az első fejezet megtekintése.

A teljes könyv letöltéséhez kérjük, hogy az alábbi SHARE gombra kattintva ossza meg a Facebook-oldalán ezt a bejegyzést. (A megosztást követően automatikusan láthatóvá válik a letöltési link.)

Megosztás a Facebookonimage/svg+xml

A megosztáshoz kattintson az alábbi, „SHARE” feliratú gombra:

Ha Önnek nincs Facebook-oldala, jelezze ezt alapítványunknak a kapcsolat@TM.org címre küldött üzenetben, és e-mailben elküldjük Önnek a könyvet.

Share This