Budai oldal − ismertető előadások

A Transzcendentális Meditációt (TM) országszerte képzett TM-tanárok tanítják.

Több mint 60 évvel ezelőtt Maharishi Mahesh Yogi ismertette meg a világgal a TM-et, amelyet mostanra már több mint 6 millióan − Magyarországon több mint 25 000-en − sajátítottak el.

Az ismertető előadáson való részvétel az első lépés a TM elsajátításához.

Az ismertető előadások díjtalanok és kötelezettség nélküliek, de a részvételhez regisztráció szükséges.

Az előadáson a TM-tanár bemutatja, hogy a TM rendszeres gyakorlása révén milyen jótékony hatásokra számíthatunk az elme, az egészség, az emberi kapcsolatok és a társadalom területén, továbbá felvázolja a tanfolyam felépítését és a tanfolyam elvégzésének feltételeit.

Az előadás időtartama kb. 1,5 óra.

részletek linkre kattintva jelenik meg az előadás helyszíne térképpel, valamint az előadó(k) neve és elérhetőségei.

2019. feb. 12., kedd
18:00 − 19:30
Budapest, Jurányi u. 10., 1/5 (6-os kapucsengő)
részletek
Ismertető előadás

2019. feb. 12., kedd
18:00 − 19:30 
Jurányi u. 10., 1/5 (6-os kapucsengő)
1027 Budapest

Budapest, Jurányi u. 10., 1/5. (6-os kapucsengő), 1027 ( Mátyás Margeréta)
Előadó(k)

Mátyás Margaréta
+36 70 554 38 10

Első diplomámat munkavállalási tanácsadóként szereztem, témája az outplacement rendszer hatékonysága volt. Álláskeresési, pályaorientációs tanácsadóként és trénerként segítettem az embereknek eligazodni a munka világában. A mesterképesítést vezetés és szervezés szakon, emberierőforrás-menedzsment és szervezetfejlesztés specializációval végeztem, ahol a diplomám a coaching és az üzletviteli tanácsadás közös együttműködő munkájának eredményességéről szólt. Executive coachként, trénerként, képzési menedszerként sok emberrel találkozva egy tartós és hathatós megoldást kerestem mindenki számára. Így jutottam el a Transzcendentális Meditációhoz, melynek mind saját, mind epdig mások életében való eredményességét látva a technika tanárává váltam. Azóta e csodálatos technika tanításával foglalkozom, mely az élet minden területét valóban sikeresebbé, gazdagabbá és boldogabbá teszi.

regisztrálok